Inviter til en skikkelig god nyttårsmiddag med spanske kvalitetsprodukter!
Vår nyttårskasse inneholder elleve retter som er vakuumpakket og kun krever enkel tilberedning. Legg til Fine de claire østers for ekstra gullkant på feiringen – scroll ned og legg ønsket antall i handlekurven (minimum 12 stk).
Matkassen passer til en middag for 4 - 5 personer. Syv retter er klare for servering, og fire retter varmes opp i stekeovn og panne.
Serranoskinke
Salchichon Ibérico
Manchego 6 mnd
(melk)
Marinerte oliven
Marcona-mandler
(mandel)
Alioli
(egg, sennep)
Tortilla de patatas
(egg)
Albóndigas
spanske kjøttboller med krydret tomatsaus
(egg, sellleri)
Sjøkreps med urtesmør
(skalldyr)
Kamskjell og tunfisk saku på spyd
Marinert og krydret med røkt paprika og chiliflakes
(bløtdyr, fisk)
Fløtegratinerte poteter
med comté-ost
(melk)
Tilberedning av retter som skal varmes opp:
Albondigas
Varmes opp i ovn på 200 grader i ildfast form i cirka 20 minutter
Gratinerte poteter
Varmes opp i ovn på 200 grader i ildfast form i cirka 20 minutter
Sjøkreps
Del sjøkrepsen i to på langs. Legg de i en langpanne med kjøttet opp. Fordel urtesmøret over sjøkrepskjøttet og gratiner dem i ovnen på 250 grader i 4 minutter
Kamskjell og tunfisk
Varm opp en stor stekepanne med nøytral olje eller klaret smør. Stek kamskjell og tunfisk på høy varme i cirka ett minutt på hver side. Dryss maldonsalt på toppen
Vel bekomme!
12 Fine de claire no 3 østers
(bløtdyr)
Åpne østersene rett før dere skal spise, og server dem med en limebåt

© Delicatessen Catering AS - Org. nr. 980 147 622 | Nettbutikk levert av Foodspace