Sett sammen dine egen meny med våre populære tapasretter, slik at den blir perfekt til akkurat til ditt selskap eller arrangement!
Serveringsbestikk følger ikke med. Bordkort medfølger ikke, kun et ark som viser hva rettene inneholder samt allergener.
Hjemmelagde, spanske kjøttboller i krydret tomatsaus
(selleri)
(sennep, egg)
Argentinske villreker marinert i chili og hvitløk
(skalldyr)
Aspargesbønner med sjalottløk, persille og sitronolje
15 skiver landbrød med 3 dl alioli. Ønskes glutenfritt brød må dette legges til separat
(hvete, sennep, egg)
med stangselleri, agurk, vårløk, sitron. Vegan.
(hvete, selleri)
Stekt chorizopølse
Stekt chorizopølse og sjampinjong
Dijonmarinerte bogvinger fra Stange gård. Storfavoritt for både små og store gjester!
(sennep)
Perfekt for deg som ønsker et ekstra vegansk alternativ på menyen
(selleri)
Manchego lagret i 6 mnd
(melk)
(svoveldioksid, sulfitt)
Stekte småpoteter med alioli og salsa brava
(egg, sennep)
Toppet med manzanilla-oliven, piquillos, egg, persille og rødløk (sennep, egg)
150 g serranoskinke fra Lugas de Sabores, lagret i 36 mnd
Stekt sjampinjong med urteolje
Deilig, søtsyrlig sitronterte med italiensk marengs
Denne desserten kan dessverre ikke tilpasses allergier, men kan erstattes med frukt
Saftig sjokoladekake med bringebærcoulis og valrhona-glasur
Denne desserten kan dessverre ikke tilpasses allergier, men kan erstattes med frukt
Eplekake med mandelfyll, servert i et stykke (5 porsjoner)
Denne desserten kan dessverre ikke tilpasses allergier, men kan erstattes med frukt
© Delicatessen Catering AS - Org. nr. 980 147 622